Кчествени охранителни ролетки

Ролетните щори са проектирани така, че да се поберат спретнато и елегантно извън повечето видове прозорци и врати. Все повече и повече собственици на жилища и фирми откриват предимствата на голямото разнообразие от капаци на Лор Къмпани в София.

Ефективно контролирайте околната си среда

Нарушители. Автоматичната заключваща система със силни заключващи се ламели гарантира, че нашите ролетки не могат да бъдат отворени принудително. Той предлага видимо възпиращо средство за натрапници и вандали.

Всички видове шум

могат да бъдат намалени с до 50%. Шумът от трафик, самолети, косачки, съседи и лаещи кучета може да бъде значително намален. Лесно контролирайте желаните нива на светлина. Независимо дали става въпрос за почти пълна тъмнина, неограничена светлина или меко филтрирана светлина, изборът е ваш.

Намалете до 70% от загубата на топлина през прозорците си, като ефективно поддържате студа навън и топлината. Това значително намалява разходите за отопление през зимата.

Намалете до 90% от печалбата на топлина през прозорците си, като ефективно запазвате топлината и спестявате значително за разходите за охлаждане през горещото лято в България.л Значително намалете риска от силна топлина и пламъци да разрушат стъклото ви и да се разпространят във вашата сграда.