Система – кола за пътуване

Отдавна сте искали да предприемете европейско пътуване и сега най -накрая това се случва. Но първо трябва да опаковате, което може да бъде много по -малко вълнуващо. Не се притеснявайте, защото има пълен контролен списък за пътуване, готов за вас.

Пътуването в Европа

Красиви пейзажи и стари градове от различни култури: Пътуването в Европа може да предложи много. Искате да отидете от векове и сега най -накрая го правите. Но дори ако вече сте пътували; да речем, в САЩ; не сте сигурни какво да опаковате? Не се притеснявайте, отговорът е под ръка: нищо не може да се обърка с нашия списък с най -важните неща за пътуване, готови за пътуване. В Европа има тол система, за която е важно да знаем.

Затова извадете своя планиращ пътуване в Европа и се съсредоточете върху важното: уверете се, че ще се насладите максимално на шофиране в Европа.

Пътуване в Европа: Основни неща за автомобила


Илюстрация пътешествие основни неща пътуване европа опаковане контролен списък, като започнете с винетки, нашето предложение е:
Vinetki
Този списък с пътувания е доста изчерпателен; така че в зависимост от това каква кола имате, някои от тези неща може да не са ви необходими.

Вашият лиценз и регистрация или доказателство за регистрация и застраховка, ако е под наем. Американските шофьорски книжки са признати от много европейски страни; други изискват допълнително международно свидетелство за управление. Много лесно се получава. Просто трябва да попълните заявление. Ще трябва да го получите в държавата, от която е издадена шофьорската ви книжка, а колата ви може да бъде от всяка автокъща. Внимателно: дори ако самата държава не изисква международно разрешение за управление, индивидуална кола компаниите под наем могат.

Копие от вашата полица за застраховка на автомобил и важни номера за контакт.

Ръководство на вашата кола.

Комплект за ремонт на гуми или резервна гума.

Авариен комплект край пътя: Две светлинни пръчки, светлоотразителна жилетка (задължителна в някои страни), кабел за усилване на батерията, аварийно пончо за дъжд, свирка, манометър в гумите, предупредителен триъгълник и прекъсвач за прозорци. Услугите за пътна помощ обикновено са доста добри в Западна Европа, но това все още е задължително. В края на краищата не можете да изберете къде да имате инцидент.

Traveler backpacker asian woman travel in Bangkok, Thailand. Happy young female spending holiday trip at amazing landmark and enjoy her journey in traditional city.

Отвертка, няколко клещи и гаечен ключ. Просто не ги поставяйте в ръчната си чанта за самолета.

AUX кабел за свързване на телефона ви с аудио системата на автомобила, дори ако колата няма безжична връзка.

USB кабел, за да свържете телефона си към банка за захранване или колата.

Стъргалка за лед и ръкавици, ако пътувате през зимата.

Или хартиени карти, или добър GPS с всички необходими карти за него за вашия маршрут. Не забравяйте да ги изтеглите, преди да заминете, защото дори в гъсто населената Европа пътни такси определено ще загубите клетъчен достъп по някое време на пътя.
2
Основите на всеки списък за опаковане: Багаж
Илюстрация пътешествие основни неща пътуване европа опаковане контролен списък
Наред със стандартния комплект дрехи, дезодорант и четка за зъби, има няколко неща, които ще се радвате да имате, ако имате нужда от тях, като:

Чифт слънчеви очила: Приятно е да има във всички слънчеви страни; абсолютно важен в Италия. В края на краищата този списък се нарича Road Trip Essentials.

Допълнителен пуловер или обвивка и одеяло – дори през лятото може да стане изненадващо студено през нощта в някои райони, например в Латвия или Дания.

Кърпа и бански или бански.

Универсално яке.

Обувки за различни видове време (туристически обувки, джапанки и др.). Добрите обувки за ходене са особено важни, когато прекарвате деня в град.